Ingrediente de baza : 6 - 7 oua; 250 gr de zahar; 150 ml de ulei; 200 gr de faina; cacao, sare si vanilie (ultimele trei dupa preferinte);
Ca ingredinte optionale se pot pune : rahat, migdale, alune, etc;
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat tare cu zaharul albusurile; apoi galbenusurile sunt adaugate pe rand. Se adauga uleiul treptat si se amesteca, si imediat dupa faina toata si se amesteca de sus in jos (ca la pandispan). Se ia o parte din aluat si se amesteca cu cacao. Se pune in tava hartie de copt. Apoi se pun in tava amandoua combinat, atat compozitia alba cat si cea cu cacao.
va urez ......
POFTA BUNA ! Bon appétit ! شهية طيبة ! 盂兰盆胃口好 ! Hyvää ruokahalua! Buen provecho!
my blogs : http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/
http://iosif-romanov.blogspot.com/ ...>>> NOU
Gulas de ciuperci, de post
-
Ca ne place foooarte tare gulasul, stau marturie toate retetele de gulas de
pe blog! Si ca sa intaresc si mai mult aceasta, va prezint acum cel mai bun
g...
Acum o săptămână
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu