marți, 22 mai 2012

O leoaica ranita de braconieri, condamnata sa moara de foame ...

O leoaica a sfasiat inima a milioane de oameni. Victima a branonajului, leoaica s-a zbatut pana la ultima suflare, fiind in imposibilitate de a se hrani.
In Mikumi National Park din Tanzania, o leoaica a fost surprinsa de camerele foto in ultimele ei clipe de viata.
Ranita la gat de braconieri, leoaica a ajuns condamnata sa moara de foame, din cauza ca nu se mai putea hrani, informeaza Daily Mail din Anglia.
Piata neagra a devenit tot mai agresiva in ultima vreme. Exista o cerere tot mai mare pentru gheare de leu si chiar si oase in Orientul Indepartat, utilizate in medicina traditionala.
"Din cauza medicinei traditionale, oasele de leu sunt tot mai solicitate pe piata", a declarat Dr. Pieter Kat de la LionAid.
Daily Mail noteaza ca in anii '90, un kilogram de oase de leu costa 10 dolari. In 2010, pretul aceluiasi kilogram a crescut de 30 de ori. In acelasi timp, leii au devenit tot mai putini in ultimii 50 de ani.
Daca in anii '60 erau 200.000 de lei in Africa, astazi au mai ramas intre 23.000 si 25.000.
Vedeti mai multe imagini tulburatoare pe Daily Mail.

 SALVATI ANIMALELE DIN SAVANA AFRICII !!!

sursa :  http://ro.stiri.yahoo.com/scene-tulburatoare-surprinse-pe-camera-o-leoaica-ranita-091000580.html
            ( autor : )

POFTA BUNA ! Bon appétit ! شهية طيبة ! 盂兰盆胃口好 ! Hyvää ruokahalua! Buen provecho! my blogs : http://romanianortodoxforathos.blogspot.com/ http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/ http://f-c-a-p.blogspot.com/ http://iosif-romanov.blogspot.com/ >>> NOU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu