miercuri, 20 iulie 2011

Galuste ... in stil traditional din Cehia .

Intai doresc sa ii salut pe cei din CEHIA care intra pe acest site / blog .

Iata reteta :

Ingrediente (ingredients) : 4 oua, 7 chifle (sau sferturi de paine), 500gr de faina, 2 lingurite de sare, 1/2 de pahar de lapte .

Mod de preparare (preparation ingredients) : toate cele 4 oua se amesteca cu sarea si apoi si cu faina. Apoi se adauga laptele, se amesteca bine pentru ca aluatul sa se aeriseasca bine, devenind astfel mai fraged. Chiflele astfel obtinute se taie in crutoane, si se adauga la aluat amestecand continuu. Dupa aceasta se asteapta 30 de minute. Apoi formati din aluat carnati alungiti, pe care ii veti fierbe 15 minute intr-o apa sarata, dar fara ca aceasta sa fiarba (fara sa clocoteasca). Dupa acest timp se intorc si se fierb inca 10 minute. Dupa fierbere se vor taia in felii.

Se prepara aproximativ intr-o ora (one hour time for preparation).

Se servesc (recommendations for serving): cu friptura cu sos mult , in general cu carne . CHUť K JíDLU


POFTA BUNA ! Bon appétit ! good appetite! شهية طيبة ! 盂兰盆胃口好 ! Hyvää ruokahalua! Buen provecho!alte bloguri : http://iosif-romanov.blogspot.com/ >>> NOU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu