INGREDIENTE :
1 pui; 4 cartofi; 3 morcovi; 1/2 telina; 2 radacini de patrunjel; 200g de varza; 2 rosii; 1 legatura de leustean; sare si piper .
PREPARARE :
Curatati legumele si taiati-le in rondele sau cuburi. Curatati carnea si taiati-o dupa dorinta, bucati mai mari sau mai mici. Puneti la fiert carnea intr-o apa cu sare (sarea dupa gust), dar trebuie curatata spuma ce se va forma. Cand carnea a fiert pe jumatate trebuiesc adaugate legumele. fierbeti la foc mic pana cand ingredientele sau inmuiat suficient. Se poate acri ciorba cu lamaie si condimenta cu sare in plus si piper, toate acestea dupa gust. Presarati leustean sau alta verdeata inainte de servire. Timpul de preparare este de aproximativ 60 minute.
POFTA BUNA ! Bon appétit ! شهية طيبة ! 盂兰盆胃口好 ! Hyvää ruokahalua! Buen provecho!
my blogs :
http://romanianortodoxforathos.blogspot.com/
http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/
http://f-c-a-p.blogspot.com/
Musaca de vinete cu dovlecei
-
Musaca de vinete cu dovlecei: o mancare foarte cunoscuta, din bucataria
greceasca, cu straturi delicioase de legume si carne, de care nu te poti
satura...
Acum o lună



















Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu