joi, 10 septembrie 2009

Conopida la cuptor ( pentru 2 portii )

INGREDIENTE :
400G conopida; 100g pesmet; 40g unt; 100g iaurt; verdeata + sare;

MOD DE PREPARARE :
Pune 1 litru de apa la fiert si adauga un pic de sare.
Spala conopida si rupe-o in bucati. Pune conopida in apa care fierbe si lasa-le 10 minute, apoi se pun la scurs intr-o sita.
Separat topeste untul si adauga pesmetul.
Toarna pesmetul peste conopida fiarta, adauga iaurtul si putina verdeata.

Iata ... masa e gata !

POFTA BUNA ! Bon appétit ! شهية طيبة ! 盂兰盆胃口好 ! Hyvää ruokahalua! Buen provecho!
my blogs :
http://romanianortodoxforathos.blogspot.com/
http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/
http://f-c-a-p.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu