INGREDIENTE :
400G conopida; 100g pesmet; 40g unt; 100g iaurt; verdeata + sare;
MOD DE PREPARARE :
Pune 1 litru de apa la fiert si adauga un pic de sare.
Spala conopida si rupe-o in bucati. Pune conopida in apa care fierbe si lasa-le 10 minute, apoi se pun la scurs intr-o sita.
Separat topeste untul si adauga pesmetul.
Toarna pesmetul peste conopida fiarta, adauga iaurtul si putina verdeata.
Iata ... masa e gata !
POFTA BUNA ! Bon appétit ! شهية طيبة ! 盂兰盆胃口好 ! Hyvää ruokahalua! Buen provecho!
my blogs :
http://romanianortodoxforathos.blogspot.com/
http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/
http://f-c-a-p.blogspot.com/
Gulas de ciuperci, de post
-
Ca ne place foooarte tare gulasul, stau marturie toate retetele de gulas de
pe blog! Si ca sa intaresc si mai mult aceasta, va prezint acum cel mai bun
g...
Acum o săptămână
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu