sâmbătă, 12 septembrie 2009

ROSII UMPLUTE

INGREDIENTE :
8 rosii; 200g branza (telemea - putin sarata) fara sare; 8 bucati de ceapa de marime medie;
2 linguri de branza dulce de vaci; 100g fulgi de porumb; 1 legatura de patrunjel verde pentru ornat .

PREPARARE :
Taiati partea de sus a rosiilor, precum un capac. Scoateti continutul rosiilor.
Dupa, curatati ceapa si scoatetii miezul lasand doar 2-3 foi. Puneti sare in rosii si apoi puneti ceapa astfel golita de miez in interiorul rosiilor. Amestecati branza dulce de vaci cu branza (putin sarata) si cu fulgii de porumb care au fost zdrobiti. Pentru aspectul compozitiei se poate pune aici si putin patrunjel tocat marunt.
La urma umpleti bucatile de ceapa din interiorul rosiilor cu acest amestec. Ornati rosiile astfel obtinute cu frunze verzi de patrunjel (sau alta verdeata).
Tineti rosiile la frigider si scoatetile functie de preferinta :
- fie imediat inainte de servire (daca le vreti reci);
- fie inainte de servire cu minim 30 minute (daca le vreti nu foarte reci) .
Reteta este pentru 4 portii, pentru mai multe adaugati in plus la ingrediente !
Se prepara in aproximativ 30 de minute.

Aperitivul este gata ...

POFTA BUNA ! Bon appétit ! شهية طيبة ! 盂兰盆胃口好 ! Hyvää ruokahalua! Buen provecho!
my blogs :
http://romanianortodoxforathos.blogspot.com/
http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/
http://f-c-a-p.blogspot.com/
http://iosif-romanov.blogspot.com/ >>> NOU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu