vineri, 11 mai 2012

MACROU impanat cu lamaie (mackerel)

Ingrediente :

8 bucati de macrou ;   2 lamai;  sare si piper;  3 bucati de ceapa;  3 rosii;  2 linguri de ulei;

Ce facem intai ?  Asta ... :  Bucatile de macrou le curatam si le spalam; bucatile delamaie le taiem rondele; sarea si piperul le punem dupa gust; bucatile de ceapa le curatam si le taiem rondele; rosiile le taiem si pe ele rondele;

Mod de preparare :

Ungem tava de cuptor cu ulei de masline, apoi facem un tapet cu rondele de ceapa si rosii.
Peste acesta se pun bucatile de macrou crestate si impanate cu felii de lamaie.
Apoi, se presara sare si piper, si putina apa, iar la urma se introduce tava in cuptor. Focul trebuie sa fie mediu, nu mai mult, adica potrivit.
Se tine la cuptor timp de 40 minute, pana cand bucatile de peste macrou se rumenesc.

Atentie :  se poate servi cu orez, cartofi, sau salata verde cu putina lamaie.


sursa: revista mozaic de buzunar;

POFTA BUNA ! Bon appétit ! شهية طيبة ! 盂兰盆胃口好 ! Hyvää ruokahalua! Buen provecho!
my other blogs : http://romanianortodoxforathos.blogspot.com/
                         http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu