marți, 26 ianuarie 2010

Piept de rata la cuptor


1.) Se spala carnea bine, se freaca bine cu tuica (pentru straini ... "brandy") pentru a deveni mai frageda, se pune sare si piper.
2.) Apoi se pune rata la cuptor ... dar inainte se unge cu miere, se toarna pe ea untul topit si se adauga putina apa cat sa ajunga la jumatate din inaltimea carnii.
3.) Se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la cuptor 30 de minute, dupa care se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.

Este pentru 8 portii, si se prepara in aproximativ 80 de minute.


sursa: retete de suflet;
POFTA BUNA ! Bon appétit ! شهية طيبة ! 盂兰盆胃口好 ! Hyvää ruokahalua! Buen provecho!
my blogs :
http://f-c-a-p.blogspot.com/
http://iosif-romanov.blogspot.com/ >>> NOU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu