INGREDIENTE :
250g unt ; 250g zahar ; 5 oua ; 1 pachet praf de copt ;
1 pachetel de zahar vanilat (pentru compozitie); 350g faina ; 1kg de mere ;
1 pachetel de zahar pudra (pentru ornat).
MOD DE PREPARARE : Se curata merele si se taie felii subtiri . Se freaca untul
spuma, apoi se adauga ouale, zaharul si zaharul vanilat . Faina se amesteca cu
praful de copt si se adauga la compozitie . Se pun merele in aluat. Compozitia
obtinuta se toarna intr-o tava unsa ; apoi se coace 30 de minute .
POFTA BUNA ! Bon appétit ! شهية طيبة ! 盂兰盆胃口好 ! Hyvää ruokahalua! Buen provecho!
Gulas de ciuperci, de post
-
Ca ne place foooarte tare gulasul, stau marturie toate retetele de gulas de
pe blog! Si ca sa intaresc si mai mult aceasta, va prezint acum cel mai bun
g...
Acum o zi
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu